Recept.

Många ville ha receptet på blåbärs panacottan så tänkte att jag skulle skriva ner det då :)


100 g blåbär
4 msk vatten
3 dl yoghurt (blåbär)
2 gelantinblad

Koka upp blåbären tillsammans med vattnet och tag av ifrån plattan. Låt under tiden gelantinbladen ligga i kallt vatten i minst 5 min. Rör ner gelantinbladen i bären så de löses upp. låt svalna och blanda till sist ner yoghurten. Häll upp i 6 portionsglas. Låt stelna i kyl ca 4-5 h. Dekorera med bär (Jag dekorerade med passionsfrukt).

Såklart kan man använda sig av andra bär och yoghurt :P

Hittade detta recept på en bakblogg :) Och jag gillade det skarpt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0